за нас

Фуджиан гуанвей авточасти ко оод е основана през 1985 г. и се намира в град куанджоу, провинция фуджиан. Етажната площ на нашата компания е повече от 40 000 квадратни метра. Имаме около 200 производствен персонал, 40 мениджърски персонал. Нашите основни продукти са king pin комплект, пружинен щифт, диференциален паяк комплект, диференциален калъф, shackle комплект и персонализирани продукти. Нашата фабрика има модерно производствено оборудване и квалифицирани служители на първа линия. Имаме професионален екип за научноизследователска и развойна дейност. Можем да проектираме и произвеждаме според чертежите или пробите. O d m и o e m поръчки са добре дошли. Въвеждане на вътрешно и международно първокласно коване оборудване, вътрешна & външна cnc шлайфане машина, струг & фреза cnc струг, топлинна обработка с мрежа от пещи и триосни и четириосни cnc обработващи центрове и т. н. повече от 400 комплекта оборудване и напреднали производствени линии. Знаейки, че развитието на компанията зависи от иновациите и качеството на продуктите, ние сме създали система за управление на качеството, за да отговарят на изискванията на международната система за управление на качеството. Ние сме сертифицирани от системата за управление по iatf 16949: 2016 система за осигуряване на качеството. Под духа на "шампион качество, занаятчийски дух", нашите продукти сега се изнасят на нарастващия световен пазар и се радват на голяма репутация както в чужбина, така и в страната. Предоставяне на отлично обслужване за клиентите и задоволяване на нуждите на клиентите са наш вечен стремеж! Искрено приветстваме приятели от цял свят, за да посетим нашата компания и да си сътрудничим с нас на базата на дългосрочни взаимни ползи. Очакваме с нетърпение вашето посещение. Благодаря.

Виж повече

новини

Патентно сертифициране на опаковката на марката guanwei

Патентно сертифициране на опаковката на марката guanwei


Изложба | първи ден на automechanika шанхай

Automechanika шанхай е най-голямата изложба в азия за автомобилни части, поддръжка, тестване, диагностични съоръжения и авто аксесоари. The 15thautomechanika шанхай се провежда в националния конгресен и изложбен център (шанхай, китай) на 28th, ноември, 2018!


Как работи диференциалният комплект spider gear

Дизайнът и принципът на работа на диференциалния комплект spider gear не е лесен за разбиране на пръв поглед. Основният въпрос е как да излезе с такова подреждане на предавка.


Как да настроите и поддържате диференциалния комплект паяк

Диференциалният комплект паяк е доста сложен механизъм, който изпълнява проста задача, като основно прави колелата да се въртят с различни скорости.


Какви са предимствата на листната пружина

Щифтът на листната пружина има малка плаваща площ, а разстоянието между централните челюсти на предната зона е с 4 mm до 5 mm по-кратко от това на системата за изчерпване и пресоване на skf, която отговаря на изискванията на малките челюсти,


Уникална балансираща функция на качественото торсионно каучуково ядро

Качественото торсионно каучуково ядро, което днес ще ви представим, е много важна авто част., следните производители на качествени торсионни каучукови ядра ще отнемат всички нас, за да разберем повече знания за продукта.


Auto aftermarket гуанджоу 2018-fujian guanwei auto parts co. booth no. 4c31

Auto aftermarket guangzhou 2018 се проведе в guangzhou poly world trade center expo (китай) от 3-ти, септември, 2018 до 5-ти, септември, 2018.


2017-2018 годишен преглед на сертифицирането на системата iso/ts16949

Преминахме 2017-2018 годишен немски сертификат iso/ts16949 система за преглед от 15 януари, 2018 до 17 януари, 2018.


Виж повече