Πληροφορίες για τη

Fujian Guanwei Auto Parts Co., Ltd ιδρύθηκε το 1985 και βρίσκεται στην Quanzhou City, Fujian επαρχία Fujian. Ο χώρος δαπέδου της εταιρείας μας είναι πάνω από 40.000 τετραγωνικά μέτρα. Έχουμε περίπου 200 προσωπικό παραγωγής, 40 διοικητικό προσωπικό. Τα κύρια προϊόντα μας είναι King pin kit, άνοιξη pin, διαφορικό κιτ αράχνη, διαφορική θήκη, σετ δέσμευσης και προσαρμοσμένα προϊόντα. Το εργοστάσιό μας διαθέτει προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής και εξειδικευμένους εργαζομένους. Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα Ε & Α. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να παράγουμε σύμφωνα με τα σχέδια ή τα δείγματα. Οι παραγγελίες είναι ευπρόσδεκτες. Φέρτε εγχώριο και διεθνής πρώτης κατηγορίας σφυρηλασίας εξοπλισμός, εσωτερική και εξωτερική CNC άλεση μηχανή, τόρνος και άλεση CNC, θερμική επεξεργασία με δίκτυο κλιβάνους και τριών άξονων & τεσσάρων άξονων CNC κέντρα κατεργασίας κλπ. πάνω από 400 σύνολα εξοπλισμού και προηγμένες γραμμές παραγωγής. Γνωρίζοντας ότι η ανάπτυξη της εταιρείας εξαρτάται από την καινοτομία και την ποιότητα των προϊόντων, Έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του διεθνούς συστήματος διαχείρισης της ποιότητας. Είμαστε πιστοποιημένοι από το σύστημα διαχείρισης βάσει του συστήματος διασφάλισης ποιότητας IATF 16949: 2016. Υπό το πνεύμα της “Ποιότητας του Πρωταθλήματος, Τα προϊόντα μας εξάγονται πλέον στην αναπτυσσόμενη παγκόσμια αγορά και απολαμβάνουν μεγάλη φήμη τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Η παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης για τους πελάτες και η ικανοποίηση των ανάγκων των πελατών είναι η αιώνια επιδίωξη μας! Καλωσορίζουμε ειλικρινά φίλους από όλο τον κόσμο να επισκεφθούν την εταιρεία μας και να συνεργαστούν μαζί μας βάσει μακροπρόθεσμων αμοιβαίων οφελών .. Ανυπομονούμε την επίσκεψή σας. Ευχαριστώ.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Πιστοποίηση ευρεσιτεχνίας της GUANWEI Εμπορικής συσκευασίας

Πιστοποίηση ευρεσιτεχνίας της GUANWEI Εμπορικής συσκευασίας


Έκθεση | Πρώτη Ημέρα της Automechanika Σαγκάη

Automechanika Shanghai είναι η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτων εξαρτημάτων, συντήρηση, δοκιμές, διαγνωστικών εξοπλισμών και αυτόματων αξεσουάρ. Η 15ηAutomechanika Shanghai πραγματοποιείται στο εθνικό συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο (Shanghai, China) στις 28 Νοεμβρίου, 2018!


Πώς λειτουργεί διαφορική αράχνη κιτ εργαλείων εργαλείων

Ο σχεδιασμός και η αρχή λειτουργίας του διαφορικού εργαλείου αράχνης δεν είναι εύκολο να κατανοηθεί με την πρώτη ματιά. Το κύριο ερώτημα είναι πώς θα καταλήξουμε σε μια τέτοια διάταξη εργαλείων.


Πώς να συντονίσετε και να διατηρήσετε το διαφορικό κιτ αράχνης

Το διαφορικό κιτ αράχνη είναι ένας αρκετά περίπλοκος μηχανισμός που κάνει μια απλή εργασία, κυρίως προκαλώντας τους τροχούς σε διαφορετικές ταχύτητες.


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του φύλλου ελατηρίου καρφίτσα αλεπού

Η καρφίτσα φύλλων ελατηρίου έχει μια μικρή πλωτή περιοχή, και η απόσταση μεταξύ των κεντρικών σιαγόνων της εμπρόσθιας επιφάνειας είναι 4 mm έως 5 mm μικρότερη από εκείνη του συστήματος σύνταξης και πίεσης SKF, που πληροί τις απαιτήσεις των μικρών σαγόνων,


Μοναδική λειτουργία εξισορρόπησης ποιότητας ελαστικό πυρήνας

Η ποιότητα ελαστικό πυρήνα που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα είναι ένα πολύ σημαντικό αυτόματο μέρος. , οι ακόλουθοι ποιότητας ελαστικό πυρήνα κατασκευαστές θα χρειαστούν όλοι μας για να κατανοήσουμε περισσότερες γνώσεις προϊόντων.


Auto Aftermarket Guangzhou 2018--Fujian Guanwei Auto μέρη Co. περίπτερο NO. 4γ31

Auto Aftermarket Guangzhou 2018 πραγματοποιήθηκε στο Guangzhou Poly World Trade Center Expo (Κίνα) από την 3η Σεπτεμβρίου 2018 έως την 5η, Σεπτεμβρίου 2018.


2017-2018 ετήσια γερμανική αναθεώρηση πιστοποίησης συστήματος ISO/TS16949

Περάσαμε την ετήσια αναθεώρηση πιστοποίησης του συστήματος ISO/TS16949 από τις 15 Ιανουαρίου 2018 έως τις 17 Ιανουαρίου 2018.


Δείτε περισσότερα