за нас

Фуџијан Гуанвеи Auto Parts Co. Подот на нашата компанија е повеќе од 40.000 квадратни метри. Имаме околу 200 персонал на производство, 40 персонал. Нашите главни производи се крофни, пролет, диференциални случај на пајаци, диференцијална случај, заклучок и прилагодени производи. Нашата фабрика има напредна производствена опрема и вештите вработени. Имаме професионален тим. Можеме да дизајнираме и да произведуваме според цртежите или примероците. Наредбите е добредојдени. Донесете домашна и меѓународна опрема за фалсификување, внатрешна и надворешна машина за копка на ЦНЦ, лате и милинг СНЦ, третманот со мрежата на печки и три оски и четири оски центар за машини на CNC итн. Повеќе од 400 опрема и напредни производствени линии. Знаејќи дека развојот на компанијата зависи од иновацијата и квалитетот на производите, Ние формиравме систем за квалитетно менаџмент за исполнување на условите на меѓународниот систем за управување на квалитет. Ние сме сертификувани од управувањето на системот на ИATF 16949: 2016 Под духот на "Квалитет на Шампион, Нашите производи сега се извезуваат на растечкиот светски пазар и уживаат голема репутација во странство и дома. Нашата вечна потрага е одлична служба за муштериите и задоволувањето на потребите на муштериите! Искрено се добредои пријателите од целиот свет да ја посетиме нашата компанија и да соработуваме со нас врз основа на долгорочните заеднички бенефиции. .. Едвај чекаме на вашата посета. Фала.

Гледај Повеќе

Вести

Сертификација за пакување на ГUANWEI

Сертификација за пакување на ГUANWEI


Изложба | Првиот ден на Автомеханика Шангаја

Automechanika Шангајка е најголемата изложба во Азија на авто делови, одржувањето, тестирањето, дијагностички опреми и автоматски аксезори. На 28-ти ноември, 2018 година, се одржува во националниот конвенција и изложбен центар (Шанхај, Кина) на 28-ти ноември!


Како функционира диференциална опрема на пајак

На прв поглед не е лесно да се разбере дизајн и работен принцип на разликата на разликата за опрема на пајаци. Главното прашање е како да дојде до таква опрема.


Како да ја смениш и да го одржиш диференциалниот пајак

Диференцијата на пајаците е прилично сложен механизам кој прави едноставна задача. Главно направање на тркалата се вртат со различни брзини.


Кои се предноста на пролетната лисја црна

На пролетната црта има мала подрачје. и растојанието помеѓу централните вилици на предната област е 4 до 5 милиметри помалку од оној на системот на СКФ за подготвување и притиснување, кои ги исполнува барањата на малите вилици,


Неверојатна функција за избалансирање на квалитетна квалитетна гума јадрота

Квалитетот на јадрото за квалитетни маски што денес ќе ви го запознаеме е многу важен авто дел. , следните квалитетни производителите за јадро на тортура ќе не земат сите за да разбереме повеќе знаење на производите.


Автоматско задржување Гванцо 2018 -- Фуџијан Гуанвеи Auto Parts Co. Booth NO. 4c1

Авто Aftermarket Guangzhou 2018 беше одржан во Гванцо Поли Светски трговски центар (Кина) од 3-ти септември, 2018 до 5-ти, Септември, 2018.


Годишниот германскиот систем за сертификати во 2017-2018 годишен германскиот ISO/TS16949

Го поминавме годишниот германскиот систем на ISO/TS16949-та година од 15-ти јануари 2018 до 17-ти јануари, 2018 година.


Гледај Повеќе